Профорієнтаційна зустріч

Депутатом бути добре, справа то путяща!

Та я в кухарі піду – бо цей фах найкращий!

Слова відомого поета не втрачають своєї актуальності. Стати фахівцем з певної професії необхідно кожній людині. Тому що нічого не вміючи, просто неможливо реалізуватися у житті і знайти своє місце у соціумі.

До нашої школи завітали цілком очікувані гості – представники Яготинського ЦПТО, аби ознайомити учнів із усім асортиментом привабливих професій, які можна здобути у їхньому закладі. Лектори перелічили усі переваги навчання у Яготинському ЦПТО настільки переконливо, що навіть вчителям схотілося опановувати робітничі професії. А переваг навчання дуже багато: безкоштовне навчання, цілком доступний гуртожиток, стипендія, практика у КНУКІМ, можливість виконувати платні замовлення ще навчаючись, пільги дітям соціально незахищених категорій.

І якщо спеціалізованого університету для майбутніх депутатів не існує, то для здобуття інших професій навчальних закладів вдосталь! Для добробуту і розвитку країни потрібні професіонали усіх рівнів і профілів. Світовими світилами стануть не всі, проте справу за покликанням необхідно знайти кожному. І допомогти юнакам та дівчатам самовизначитися можуть коледжі. У цих закладах навчають багатьом корисним і затребуваним спеціальностям.

Завітайте до Яготинського ЦПТО і переконайтеся, що вміння приготувати смачнючий обід буде оцінений вашою дівчиною набагато вище, ніж ваше вміння гарно промовляти адвокатський спіч! Не вірите? Спробуйте!

/Files/images/01_17/IMG_4369.jpg/Files/images/01_17/IMG_4371.jpg/Files/images/01_17/IMG_4376.jpg/Files/images/01_17/IMG_4378.jpg

Кол-во просмотров: 266

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.